Asuntoarvio

Helppo ja nopea tapa tehdä asuntoarvio.

Palvelu on ilmainen ja luotettava tapa selvittää asuntosi arvo. Asuntoarviolla pääset alkuun mahdollisesti elämäsi suurimmassa kaupassa. Arvioiasuntosi.com verkkopalvelu on 100% Suomalainen ja maksuton. Täytä arviointilomake. Saat maksuttoman hinta-arvion sähköpostiinne hetkessä.

Asuntoarvio

Lomakkeessa kysytään asunnosta seuraavat tiedot: Asuntotyyppi, onko kyseessä kerrostalohuoneisto, rivitalohuoneisto, paritaloasunto vai omakotitalo. Asuntotyyppi voi olla myös esimerkiksi erillistalo tai vaikkapa luhtitalo. Erillistalo arvioidaan yleensä paritalohuoneiston mukaan ja luhtitalo kerrostalohuoneiston mukaan. Huoneluku, kuinka monta huonetta asunnossa on. Asunnon koko, pinta-ala asuinneliöiden mukaan sekä asunnon rakennusvuosi.

 

Hinta-arviopalvelu kerää täyttämäsi tiedot ja vertaa kohdetta identtisten tai samankaltaisten kohteiden hiljattain markkinoilla toteutuneita velattomia kauppahintoja postinumeroalueella. Samanlaisuudella tarkoitetaan: sama käyttötarkoitus, sama ominaisuus, sama markkinatilanne, aikarajaus, sama sijainti perustuen markkina-alueen rajaukseen – sama kokoluokka. Palvelu soveltuu parhaiten asuinhuoneistojen ja asuinkiinteistöjen arviointiin, koska vertailuaineistoa on olemassa.

Varmistamme aina arviointikäsittelyssä sen, että meiltä löytyy asiantuntemusta ja tietoa arvion tekemiseen. Arvioimme niin realistisesti ja ammattitaitoisesti kuin pystymme sekä käytämme alalla toimivia välittäjiä, joilla on vuosikymmenien kokemus apunamme.

Asuntoarvio perustuu

Mikä vaikuttaa asuntosi arvoon

ASUNNON SIJAINTI

Mitkä kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Hyvät kulkuyhteydet nostavat asunnon arvoa.

KILPAILUTILANNE

Vastaavat myynnissä olevat asunnot vaikuttavat hintaan. Hintaa on helppo vertailla, kun tarjolla on useita vastaavanlaisia asuntoja tarjolla.

ASUNNON KUNTO

Remontointi syö rahaa. Siksi remonttia vaativat asunnon ovat edullisempia.

ASUNNON OMINAISUUDET

Valoisuus, sauna, kiintokalusteet jne. Kaikki vaikuttavat hintaan.

KERROS JA NÄKYMÄT

Mitä ylempää asunto myydään, yleensä sen halutumpi asunto on. Syynä on yleensä naapuruston äänet, näkymät asunnosta. Esim. merinäköala on Suomessa todella haluttu. Tosin hissittömässä talossa kerrokset alentavat hintaa ja taas oma piha rivitaloasuntojen luvatussa maassa nostaa hintaa.

POHJARATKAISU JA TILANKÄYTTÖ

Samaan neliömäärään mahtuu sata eri pohjaratkaisua, joilla on oma vetovoimansa.

TALOYHTIÖN SANEERAUSTARPEET

Remontit kuuluvat rakennusten elinkaareen, mutta kustannuksiin on hyvä varautua.

TALOYHTIÖN TALOUDELLINEN TILA

Vakavaraisessa yhtiössä kulurakenne on kestävällä pohjalla ja vastike kohtuullinen.