Hintalaskuri Helsinki

Hintalaskuri Helsinki.

Arvioiasuntosi.com on vienyt hintalaskurinsa pisimmälle. Hintalaskuri Helsinki on netin tarkin hinta-arvio asunnolle. Asunnon hinta-arviolaskuri huomioi sijainnin ja koon lisäksi rakennusvuoden ja huoneluvun. Arvioiasuntosi.com on palvelu, jonka tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisimman tarkka hintatieto omistamastaan asunnosta. Palvelun antama hinta-arvio hyödyntää hiljattain markkinoilla toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvia tilastoja kyseisellä postinumeroalueella, joiden hintatietoa on saatavilla. Arvion tarkkuus on sitä parempi, mitä enemmän alueella tehdään kauppaa.

Teemme myös yhteistyötä alalla toimivien välittäjien kanssa, jotka auttavat tarvittaessa hintatiedon tarkistamisessa. Hinta-arviossa ei oteta huomioon kyseisen kohteen kuntoa, pohjaratkaisua, yhtiön tulevia/ tehtyjä remontteja tai muita arvioon vaikuttavia tekijöitä. Hintanäkemys ei myöskään perustu ulkoisiin tekijöihin. Esimerkiksi välittäjän myyntitaitoihin tai muuhun kuten mahdolliseen ostajien väliseen mahdolliseen kilpailutilanteeseen. Joissain tapauksissa ostaja voi olla valmis maksamaan yli markkinahinnan.

Hintalaskuri Helsinki palvelussa on kyseessä pelkästään myyntiä tai ostoa varten pyydettävä hinta-arvio, eikä kirjallisesta arviolausunnosta. Hinta-arvio on velaton hinta. Velattomalla hintapyynnöllä tarkoitetaan kohteen hintapyyntöä, joka sisältää sekä rahassa maksettavan kauppahinnan että mahdollisen kohteeseen kohdistuvan lainaosuuden.

Sama asunto – ennen ja jälkeen remontin

Läpinäkyvyyttä asuntokauppaan

Asunnon hinta-arvio netissä on helpoin tapa päästä alkuun ja saada asunnolle hinta-arvio. Täytä tältä verkkosivulta löytyvä hinta-arvio- tai tonttiarviolomake. Tarkan hinta-arvion saadakseen asunnon myyjän on pyydettävä kiinteistönvälittäjä tekemään arviokäynti paikan päälle.

Hintalaskuri Helsinki tapahtuvan asunnon hinta-arvion tarkoitus on tuoda läpinäkyvyyttä asuntokauppaan. Tarkoitus ei ole saattaa ostajia ”taloudelliseen itsemurhaan”. Tämä on koko Suomen etu, kun tiedetään mitä asunnot oikeasti maksavat ja mikä on asuinalueen markkinatilanne.

Käytännössä kaikki suuret kiinteistönvälitysliikkeet tarjoavat jo netissä palvelua: hintatesti tai hintalaskuri. Palvelut ovat julkaistu viimeisen parin vuoden sisällä.

Omakotitalon hinta-arvio netissä

Hintalaskuri Helsinki omakotitalon hinta-arvio ei ole niin tarkka, koska lähes kaikki omakotitalot ovat yksilöitä. Omakotitaloja ei tehdä ns. bulkkituotannolla. Vaikka bulkkituotannolla saadaan tasalaatuisia tuotteita, on omakotitalon/ tontin omistajalla omat mieltymykset, kun taloa aloitetaan rakentamaan. Hintalaskurit eivät valitettavasti näitä ota huomioon.

Vaikka asuinalueelta/ postinumeroalueelta olisi myyty paljon omakotitaloja. Arvion tarkkuus voi poiketa toteutuvasta kauppahinnasta. Omakotitalojen sijainti, remontit ja pohja vaikuttavat arvoon merkittävästi. Vain ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä pystyy arvioimaan, onko asunto hintahaitarin ala- vai yläpäässä.

Kiinteistökaupassa suosittelemme aina kääntymään ammattilaisen puoleen. Esimerkiksi: Miten sovitte kaupassa vaaranvastuusta?

Silti arvioiasuntosi.com on netin tarkin hinta-arvio asunnolle!

Näin asunnon Hintalaskuri Helsinki toimii:

arvioiasuntosi hintalaskuri kerää täyttämäsi tiedot ja vertaa kohdetta identtisten tai samankaltaisten kohteiden hiljattain markkinoilla toteutuneita velattomia kauppahintoja postinumeroalueella. Määrittelemme asunnolle hinta-arvion syöttämäsi tietojen perusteella. Hinta-arvio toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Arvion toimitus kestää tyypillisesti muutaman minuutin. Jos arvio ei ole tullut sähköpostiisi tunnun kuluessa, tee uusi hinta-arvio.

Kaikkia myyntiinhintaan vaikuttavia seikkoja ei kuitenkaan pystytä verkossa arvioimaan, kuten pohjaratkaisua, yhtiön ja/ tai kohteen kuntoa, yhtiön ja/ tai kohteen tehtyjä ja tulevia remontteja tai muita arvioon vaikuttavia tekijöitä. esim. naapurit tai kaavamuutokset voivat vaikuttaa myyntihintaan positiivisesti tai negatiivisesti.

Varmistamme aina arviointikäsittelyssä sen, että meiltä löytyy asiantuntemusta ja tietoa arvion tekemiseen. Arvioimme niin realistisesti ja ammattitaitoisesti kuin pystymme sekä käytämme alalla toimivia välittäjiä, joilla on vuosikymmenien kokemus apunamme.

Hintalaskuri ei lupaa kauppahintaa. Lopullisen kauppahinnan neuvottelevat aina ostaja ja myyjä. Hinta-arvion tekemisessä ei ole mahdollista saada kaikkia arvioon vaikuttavia seikkoja huomioon.

Kun olet myymässä asuntoasi, voit pyytää kiinteistönvälittäjältä hinta-arvion, joka pohjautuu toteutuneisiin asuntojen kauppahintoihin. Kiinteistönvälittäjän hinta-arvio ennustaa tarkemmin asuntosi todellisen arvon.

Hintalaskuri Helsinki on helppo ja nopea tapa selvittää oman asunnon myyntihinta.

Markkinatilanne on todennäköisesti muuttunut asunnon oston jälkeen. Asunnon hinta-arvio verkossa on helppo tapa päivittää asuinalueen ja asunnon myyntihinta.

Kohteen sijainti:

Asunnon hinta-arvio verkossa - alueet 2.1

Mitä kauemmin omassa kodissa on asunut, niin sitä todennäköisemmin hinnassa on tapahtunut nousua tai laskua. Hinnan nousuun yleisesti vaikuttaa kohteen sijainti. Varsinkin pääkaupunkiseudulla hinnat ovat nousseet vuosien varrella tasaisen varmasti. Vaikka hinta- kuplista on puhuttu, jo vuosituhannen alusta asti. On asuntojen hinnat jatkaneet nousua.

Asuntokauppoja tehtiin koko Suomessa vuonna 2021 yli 85 000 kauppaa, mikä on yli 10 000 kauppaa enemmän kuin toiseksi vilkkaimpana vuonna 2020. Suurin kasvu kauppamäärissä tapahtui Lahdessa. Kauppoja tehtiin yli 23% enemmän kuin edeltävänä vuonna. Toiseksi eniten nousua tapahtui Kuopiossa, jossa kasvua oli 17%. Myös Espoossa, Vantaalla ja Oulussa kauppamäärät nousivat noin 15%. Kolmen Suomen suurimman kasvukeskuksen, Helsingin, Tampereen ja Turun, ytimissä kauppamäärien kasvu liikkui 5–10 % välillä.

Kohteen- ja Taloyhtiön kunto:

Asunnon hintaan vaikuttaa myös kohteen kunto. Tehdyt- ja tulevat remontit luonnollisesti vaikuttavat asunnon houkuttelevuuteen. Viime aikoina on ollut aistittavissa, että ostajat etsivät yhä parempikuntoisia asuntoja. Näin ollen uusien asuntojen ja omakotitalojen rakentaminen on ollut muodissa. Lisäksi käytettyjen asuntojen tulevilla suurilla remonttikustannuksilla on peloteltu mediassa.

Käytettyjen asuntojen kohdalla kannattaa tutustua tehtyihin remontteihin. Yleisesti voisi sanoa, että mitä pidempi remonttilista on, niin sitä heikompi taloyhtiö. Esimerkiksi 2000-luvulla rakennetussa taloyhtiössä voi olla pidempi tehtyjen remonttien lista, kun 1960- luvulla rakennetussa taloyhtiössä. Tässä tapauksessa on hyvä muistaa remonttien laatu ja onko remonttilistaan merkitty esim. jokainen lapun vaihto tai istutuksien huolto.

Asuntojen grynderit ja asuntosijoittajat pitävät tosin huonokuntoisista asunnoista huolta ja ostavat kiireesti heikkokuntoisia asuntoja.

Yksilölliset erot:

Yksilöllisillä eroilla luonnollisesti on myös vaikutusta asunnon hintaan. Universaalit värivalinnat houkuttelevat suurempaa ostajakuntaa, kun taas erikoisilla ratkaisuilla voidaan saada markkinahintaa parempi kauppahinta. Erikoisilla valinnoilla on tosin suuri riski pitkittää myyntiä. Asunnon oston yhteydessä merkki- tuotteilla tai brändeillä ei ole ollut niin suurta vaikutusta toteutuvaan kauppahintaan, kun voisi luulla. Lähinnä kohteen yleisilmeellä on suurempi menestys kaupan syntymiseen, kun esimerkiksi laadukkailla kodinkoneilla tai keittiömerkillä.

Stailaus onkin nostanut päätä asunnon myynnin yhteydessä.

Kiitos, että valitsit hintalaskuri Espoon.