Netin tarkin hinta-arvio asunnolle

Netin tarkin hinta-arvio asunnolle. Asunnon hinta-arvio netissä.

Tarkin asunnon hinta-arvio netissä.

Arvioiasuntosi.com on vienyt hintalaskurinsa pisimmälle. Tämä on netin tarkin hinta-arvio asunnolle. Asunnon hinta-arviolaskuri huomioi sijainnin ja koon lisäksi rakennusvuoden ja huoneluvun. Arvioiasuntosi.com on palvelu, jonka tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisimman tarkka hintatieto omistamastaan asunnosta. Palvelun antama hinta-arvio hyödyntää hiljattain markkinoilla toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvia tilastoja kyseisellä postinumeroalueella, joiden hintatietoa on saatavilla. Arvion tarkkuus on sitä parempi, mitä enemmän alueella tehdään kauppaa.

Teemme myös yhteistyötä alalla toimivien välittäjien kanssa, jotka auttavat tarvittaessa hintatiedon tarkistamisessa. Hinta-arviossa ei oteta huomioon kyseisen kohteen kuntoa, pohjaratkaisua, yhtiön tulevia/ tehtyjä remontteja tai muita arvioon vaikuttavia tekijöitä. Hintanäkemys ei myöskään perustu ulkoisiin tekijöihin. Esimerkiksi välittäjän myyntitaitoihin tai muuhun kuten mahdolliseen ostajien väliseen mahdolliseen kilpailutilanteeseen. Joissain tapauksissa ostaja voi olla valmis maksamaan yli markkinahinnan.

Palvelussa on kyseessä pelkästään myyntiä tai ostoa varten pyydettävä hinta-arvio, eikä kirjallisesta arviolausunnosta. Hinta-arvio on velaton hinta. Velattomalla hintapyynnöllä tarkoitetaan kohteen hintapyyntöä, joka sisältää sekä rahassa maksettavan kauppahinnan että mahdollisen kohteeseen kohdistuvan lainaosuuden.

Sama asunto - arvioi asuntosi - Netin tarkin hinta-arvio asunnolle.
Sama asunto ennen remontti ja remontin jälkeen.

Läpinäkyvyyttä asuntokauppaan

Asunnon hinta-arvio netissä on helpoin tapa päästä alkuun ja saada asunnolle hinta-arvio. Täytä tältä verkkosivulta löytyvä hinta-arvio- tai tonttiarviolomake. Tarkan hinta-arvion saadakseen asunnon myyjän on pyydettävä kiinteistönvälittäjä tekemään arviokäynti paikan päälle.

Netissä tapahtuvan asunnon hinta-arvion tarkoitus on tuoda läpinäkyvyyttä asuntokauppaan. Tarkoitus ei ole saattaa ostajia ”taloudelliseen itsemurhaan”. Tämä on koko Suomen etu, kun tiedetään mitä asunnot oikeasti maksavat ja mikä on asuinalueen markkinatilanne.

Käytännössä kaikki suuret kiinteistönvälitysliikkeet tarjoavat jo netissä palvelua: hintatesti tai hintalaskuri. Palvelut ovat julkaistu viimeisen parin vuoden sisällä.

Netin tarkin hinta-arvio asunnolle.


Omakotitalon hinta-arvio netissä

Omakotitalon hinta-arvio ei ole niin tarkka, koska lähes kaikki omakotitalot ovat yksilöitä. Omakotitaloja ei tehdä ns. bulkkituotannolla. Vaikka bulkkituotannolla saadaan tasalaatuisia tuotteita, on omakotitalon/ tontin omistajalla omat mieltymykset, kun taloa aloitetaan rakentamaan. Hintalaskurit eivät valitettavasti näitä ota huomioon.

Vaikka asuinalueelta/ postinumeroalueelta olisi myyty paljon omakotitaloja. Arvion tarkkuus voi poiketa toteutuvasta kauppahinnasta. Omakotitalojen sijainti, remontit ja pohja vaikuttavat arvoon merkittävästi. Vain ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä pystyy arvioimaan, onko asunto hintahaitarin ala- vai yläpäässä.

Kiinteistökaupassa suosittelemme aina kääntymään ammattilaisen puoleen. Esimerkiksi: Miten sovitte kaupassa vaaranvastuusta?

Silti arvioiasuntosi.com on netin tarkin hinta-arvio asunnolle!

Netin tarkin hinta-arvio asunnolle


Kiitos, että valitsit arvioiasuntosi.com


Tarkista asuntosi myyntihinta täyttämällä kaavake.

Laskemme ja toimitamme maksuttoman hinta-arvion sähköpostiinne hetkessä.

 

 

  Hinta-arvio on maksuton.

  Täytettyäsi kaavakkeen, määrittelemme antamiesi tietojen perusteella ja hyödynnämme asunnon hinnan arvioinnissa toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvia tilastoja, jotka kertovat, paljonko samankokoisista ja -kaltaisista asunnoista on lähialueella maksettu.

  Hinta-arvio lähetetään antamaasi sähköpostiisi hetkessä.

Käyttöehdot