Oikea hinta

Hinnoista käytetään seuraavia termejä:

  • myyntihintapyynnöllä tarkoitetaan kohteen hintapyyntöä, joka sisältää rahassa maksettavan kauppahinnan, mutta ei mahdollista kohteeseen kohdistuvaa lainaosuutta.
  • velattomalla hintapyynnöllä tarkoitetaan kohteen hintapyyntöä, joka sisältää sekä rahassa maksettavan kauppahinnan että mahdollisen kohteeseen kohdistuvan lainaosuuden.
  • kauppahinnalla tarkoitetaan toteutuvaa rahassa maksettavaa kauppahintaa, joka ei sisällä kohteeseen mahdollisesti kohdistuvaa lainaosuutta.
  • velattomalla kauppahinnalla tarkoitetaan toteutuvaa kokonaiskauppahintaa, joka sisältää sekä rahassa maksettavan kauppahinnan että kohteeseen mahdollisesti kohdistuvan lainaosuuden.

Kiinteistön ja vuokraoikeuden rakennuksineen osalta

  • myyntihintapyynnöllä tarkoitetaan kohteen hintapyyntöä.
  • kauppahinnalla tarkoitetaan toteutuvaa kauppahintaa.

Kaikki asunnon myynnissä alkaa oikeasta hinnasta: oikea hinta!

Ammattimainen hintanäkemys lisää mahdollisuuksiasi huomattavasti.

Vältä myyntihinnan asettaminen liian korkealle tai matalalle.

Liian korkea myyntihinta saattaa pelästyttää kiinnostuneita ostajia ja se saattaa lopulta pakottaa laskemaan asunnon hintaa, jotta se menisi nopeammin kaupaksi. Lisäksi se tekee nopeasti myyntiprosessista pitkän ja pitkävetisen. Toisaalta, jos hinnan asettaa jo aluksi liian alas, annat pois rahaa – joka on ärsyttävää varsinkin silloin jos haluat saada pääomaa uuden asunnon ostoa varten.

Asunnon oikea hinta jo alusta alkaen. Tämä lisää mahdollisuuksia saada asunto myydyksi haluamaasi hintaan hyväksyttävän ajan sisällä.