Tietoa palvelusta arvioiasuntosi.com

Tietoa palvelusta arvioiasuntosi.com

arvioiasuntosi.com - tietoa palvelusta
tietoa palvelusta – arvioiasuntosi.com

Tietoa palvelusta Arvioi asuntosi (arvioiasuntosi.com) -verkkopalvelu on helppo ja nopea tapa selvittää oman asunnon myyntihinta. Saat ammattimaisen näkemyksen asuntosi myyntihinnasta sähköpostiisi toimitettuna muutamassa minuutissa. Palvelun käyttö ei maksa mitään muuta, kuin hetken ajastasi täyttää verkkosivun kaavake.

Arviointi tapahtuu nopeasti ja ammattimaisesti. Olemme kehittäneet tavan palvella käyttäjiä heidän ehkä elämänsä suurimmassa kaupassa.

Arvioiasuntosi.com -verkkopalvelussa on kyseessä pelkästään myyntiä tai ostoa varten pyydettävä hinta-arvio eikä kirjallisesta arviolausunnosta.

Tietoa palvelusta arvioiasuntosi.com

Arvioiasuntosi.com palvelu kerää täyttämäsi tiedot ja vertaa kohdetta identtisten tai samankaltaisten kohteiden hiljattain markkinoilla toteutuneita velattomia kauppahintoja postinumeroalueella. Samanlaisuudella tarkoitetaan: sama käyttötarkoitus, sama ominaisuus, sama markkinatilanne, aikarajaus, sama sijainti perustuen markkina-alueen rajaukseen – sama kokoluokka. Palvelu soveltuu parhaiten asuinhuoneistojen ja asuinkiinteistöjen arviointiin, koska vertailuaineistoa on olemassa.

Kaikkia myyntiinhintaan vaikuttavia seikkoja ei kuitenkaan pystytä verkossa arvioimaan, kuten pohjaratkaisua, yhtiön ja/ tai kohteen kuntoa, yhtiön ja/ tai kohteen tehtyjä ja tulevia remontteja tai muita arvioon vaikuttavia tekijöitä. esim. naapurit tai kaavamuutokset voivat vaikuttaa myyntihintaan positiivisesti tai negatiivisesti.

Varmistamme aina arviointikäsittelyssä sen, että meiltä löytyy asiantuntemusta ja tietoa arvion tekemiseen. Arvioimme niin realistisesti ja ammattitaitoisesti kuin pystymme sekä käytämme alalla toimivia välittäjiä, joilla on vuosikymmenien kokemus apunamme.

Miksi kannattaa arvioida asuntosi.

Arvioi asuntosi -palvelu on nopea ja helppo tapa selvittää asuntosi myyntihinta. Keräämme tiedot ja tilastot, joita vertailemme. Arvioi asuntosi -palvelu näet nopeasti vastaako asuntosi markkinahinta omaa näkemystäsi. Asunnon hinnoittelussa pitäisi pystyä miettimään hinta realistisesti ilman tunteita ja usein se on vaikein paikka myyjälle. Täytyy kuitenkin muistaa, että palvelumme ei osaa arvioida asunnon hintaan vaikuttavia asioita kuten nykyistä kuntoa, asunnon remonttitarpeita, asumiskuluja ja muita asuntokohtaisia hintaan vaikuttavia seikkoja.

Arvioi asuntosi -palvelu ei ole lupaus myyntihinnasta ja siksi kannattaakin ennen asunnon myyntiä neuvotella myös kiinteistönvälittäjien kanssa oikeasta hintatasosta ja palvelusta. Hyvä kiinteistönvälittäjä pystyy huomioimaan asuntosi eri piirteet hinnan asettamisessa oikeaksi.

Olemme huomanneet, että kiinteistönvälittäjissä on paljon eroja. Arvioi asuntosi -palvelu suosittelee kilpailuttamaan kiinteistönvälittäjiä, jotta löydät sen juuri sinulle sopivan ammattilaisen.

Markkinakatsaukset

tietoa palvelusta - arvioiasuntosi.com
tietoa palvelusta – arvioiasuntosi.com

Arvioiasuntosi.com -verkkopalvelu tarjoaa markkinatilannekatsauksia asuinalueeltasi. Markkinakatsaukset painottuvat pääkaupunkiseudulle Helsinki, Espoo, Vantaa. Tarkempia kaupunginosakatsauksia löytyy myös sivulta.  Markkinakatsauksia pyritään päivittämään jatkuvasti. Katsauksien lähteinä käytetään kiinteistönvälitysalan johtavien yrityksien näkemyksiä sekä KVKL:n hintaseurantapalvelua.

Kiitos, että valitsit arvioiasuntosi.com tietoa palvelusta.